Gurruchaga presenta en primícia la seua nova cançó a la ràdio d’À Punt

El cantant i actor actua demà a Godella amb l’orquestra Mondragón després de dos anys de parada obligada per la covid

Javier Gurruchaga visita À Punt Mèdia / À Punt NTC

L'artista Javier Gurruchaga ha estat en el programa de la ràdio d'À Punt Última parada, on ha presentat en primícia una cançó que ha compost sobre la guerra d'Ucraïna i que s'estrenarà aquest dissabte en una actuació amb l'orquestra Mondragón, a Godella (Horta Nord).

És el seu retorn als escenaris després del parèntesi obligat per la covid. Després de 46 anys amb l'orquestra Mondragón, Javier Gurruchaga manté l'humor i la vitalitat a flor de pell i li satisfà que cançons dels huitanta encara s'escolten. 

I, per això, no para i aquest dissabte actuen a Godella dins de la vint-i-setena edició del festival Barnasants, amb l'espectacle Historias extraordinarias, que ell mateix ha definit com “una mena de reunió, concert, recital de poesia i de rock”. 

L'orquestra Mondragón també repassarà les seues cançons més populars. La lletra d'algunes d'elles hui serien molt polèmiques. En aquest sentit, l’artista ha afirmat que “cal distanciar una mica el que és un objecte artístic i una creació de la resta de les coses”, i assegura que amb algun xicotet canvi “tot el món està content i no hi ha cap problema”.

En l’actuació d’aquest dissabte inclourà una cançó nova que fa només dos dies ha acabat de gravar. Una balada que crida a la consciència i a l'absurd de la guerra d'Ucraïna, que hui ha presentat en primícia en la ràdio d'À Punt. Un cant a la pau amb el Gurruchaga més realista.

També et pot interessar

stats