El guitarrista brasiler Pedro Aguiar guanya el XIV Concurs Internacional Guitarra Alhambra

El premi està dotat amb 14.000 euros en metàl·lic, la gravació d'un CD, un concert i un acord exclusiu de difusió artística.

El guitarrista Pedro Aguiar.
El guitarrista Pedro Aguiar. / Tato Baeza

El guitarrista brasiler Pedro Aguiar, de 27 anys, ha guanyat el XIV Concurs Internacional de Guitarra Alhambra que s'ha celebrat a València. Hi han participat 24 intèrprets de 16 països de tot el món. Tres dels participants han sigut espanyols: Luis Alejandro García Pérez , Joan Campos i Gemma Caro.

El primer premi està dotat amb 14.000 euros en metàl·lic i la gravació d'un CD per a la discogràfica Naxos. A més, Aguiar, que també ha obtingut el premi especial del públic, oferirà un concert i disposarà d'un acord exclusiu de difusió artística.

El Concurs Internacional de Guitarra Alhambra té com a objectiu promocionar les joves promeses de la guitarra i s'ha consolidat per la qualitat dels concursants i la promoció que fa dels finalistes. Guitarristes clàssics ja consagrats van passar per aquest concurs, com ara Kiuhee Park, que el va guanyar l'any 2012, Ali Arango, el 2014, o Andrea Gonzáles, el 2016.

També et pot interessar

stats