El grup valencià Atupa s’acomiada dels escenaris amb el disc ‘Foríssima’

El nou àlbum inclou gèneres com el rap, el dancehall i el trap i inclou col·laboracions amb Pa Lao d’Orxata i Héctor Peropadre, d’Aspencat.

Presentació del nou disc ‘Foríssima’
Presentació del nou disc ‘Foríssima’ / @Atupa_Oficial

“Atupa ha faltat el dia 26 d’octubre als set anys d’edat”, avançava el grup de música valencià en les seues xarxes socials. La data anuncia un “concert-vetla” celebrat a València on presentaran el nou disc Foríssima.

Aquesta carta de comiat arriba amb un àlbum que inclou gèneres com el rap, el dancehall i el trap i inclou col·laboracions amb Antwan i Nit de Saudade Salze, Pa Lao d’Orxata i Héctor Peropadre, d’Aspencat. Després d’aquest lustre formant part de la indústria musical valenciana, el grup analitza la seua història i les diferències que hi ha al món musical de hui dia. “Arrere queden més de cinc anys de carrera carregats de bons moments i la certesa que l’escena musical valenciana afortunadament ha canviat molt respecte a quan van començar”, indiquen en un comunicat. Així, “no volen rendir comptes amb ningú, sinó parlar de la seua evolució com a persones que breguen amb els problemes diaris i amb les relacions humanes”, diuen des de la productora.

En el disc, els ritmes africans i llatins s’obrin camí entre els ritmes urbans habituals d’Atupa i l’edició de veus pren un lloc clau a algunes de les cançons. El grup valencià s’acomiadarà dels escenaris ací aquest cap de setmana i la nit de Tots Sants a Barcelona, on preguen “una oració als fans i, als haters, un brindis”.

També et pot interessar