El grup de percussió Alxarq celebrarà deu anys de trajectòria amb un concert a l'Auditori de Rafelbunyol

Faran un recorregut musical per tota la seua trajectòria amb peces de grans compositors i les pròpies més significatives

10 aniversari grup de percusió Alxarq

Aquest divendres celebraran deu anys de vida amb un recorregut musical per al seu poble, Rafelbunyol. Obres de flamenc, minimalistes, música contemporània... Deu anys d'experimentació i creació d'aquest grup que ho celebrarà a l'auditori del seu poble, Rafelbunyol. Interpretaran un recorregut musical per tota la seua trajectòria amb peces de grans compositors i les pròpies més significatives.

"Sentíem que teníem la necessitat de crear el nostre propi projecte", recorda Carles Salvador, percussionista integrant d'Alxarq. Amb David Merseguer i Jesús Fenollosa, va fundar Alxarq "per poder treballar el nostre repertori original de percussió i obres noves", ens conta Merseguer.

Els percussionistes, en una recerca per traspassar fronteres, van incorporar al seu repertori varietat d'estils i instruments. La formació ha trobat el seu lloc en el panorama musical gràcies a l'experimentació de nous timbres i amb l'adaptació d'estils tan diversos com el rock, els ritmes africans, el minimalisme i la música tradicional valenciana.

També et pot interessar

stats