El grup mallorquí Antònia Font tornarà als escenaris en el Primavera Sound 2022 huit anys després de separar-se

El cantant, Pau Debon, confirma la tornada de la banda després de dies d'especulació arran d'una lona i un vídeo que va difondre el festival català

Antònia Font torna als escenaris en 2022
Antònia Font tornarà als escenaris el 2022 / Europa Press

Els rumors s'han fet realitat. La banda mallorquina Antònia Font, que es va dissoldre el 2013, tornarà a reunir-se i actuarà a l'escenari del Primavera Sound 2022. Ho ha anunciat oficialment aquest dimecres el cantant, Pau Debon, a través de les xarxes socials. "Durant aquests anys hem vist que la gent no s'ha oblidat d'Antònia Font i això, unit al concert tan emocionant que vam fer el 2018 a Palma per la llibertat d'expressió, ens ha animat a tornar", ha explicat l'artista.

"Volíem fer-ho, però no era fàcil perquè en som cinc i ja cadascun té els seus projectes per separat, però en aquest punt va aparéixer el Primavera Sound, que ens ho ha posat tot molt fàcil, ha insistit molt i al final ens ha convençut", ha afegit.

La confirmació ha arribat després de diversos dies d'especulació a propòsit d'una lona enorme que el Primavera Sound va penjar el passat 14 de maig en un edifici de Barcelona amb la paraula "alegria!", que dona nom a un dels temes insígnia del grup i és el títol del seu tercer disc.

Els rumors cresqueren aquest dimarts quan el festival va difondre, a través del web esevident.com, un vídeo en què es veia Pau Debon navegant en direcció a algun lloc desconegut, destinació que els seguidors de la banda van interpretar com el Primavera Sound. Finalment ha sigut el cantant mateix qui ha anunciat la tornada d'Antònia Font, que ha sigut rebuda amb gran alegria en les xarxes socials.

El grup mallorquí va separar-se el 2013 després de setze anys en actiu i nou discos. Nou anys després, tornarà a pujar als escenaris en el Primavera Sound. 

Antònia Font canta 'Alegria' a València

Rescatem les imatges del concert d'Antònia Font quan el 2002 visitaren la plaça de bous de València amb el seu mític disc Alegria. La periodista Maria Josep Poquet els va entrevistar en el programa Colp d'ull. El reportatge complet, a continuació:

També et pot interessar