El grup Green Valley acomiada el Rototom amb un espectacle replet de sorpreses

L'actuació posa la guinda a una edició marcada pels desé aniversari del festival a Benicàssim.

L'escenari principal del Rototom Sunsplash
L'escenari principal del Rototom Sunsplash / Domenech Castelló (Efe)

El Rototom Sunsplash es prepara aquest dijous per a acomiadar la 26a edició amb una gran festa amb què rendirà un homenatge especial als deu anys de trajectòria a Benicàssim (Plana Alta). La jornada tindrà com a convidats especials els màxims exponents del reggae espanyol, Green Valley.

Amb el nom de Green Valley & Friends, la formació ha preparat un homenatge que, amb un concert de dues hores, inclourà deu col·laboracions i deu músics en escena.

L’espectacle posarà la guinda a una edició marcada pels aniversaris i les actuacions especials, com la que també faran Bernard Collins, Big Youth, Horsemouth, Kiddus I, Kushart i Lloyd Parks.

Fòrum Social

A banda del debat sobre les aliances i la solidaritat en els festivals de música que tancarà el programa del Fòrum Social, destaquen les sessions de balls africans i un debat sobre sostenibilitat, així com les classes per a aprendre a confeccionar pals de pluja o animals de paper del mercat artesà.

Aquestes activitats donaran pas a una gran cercavila final que recorrerà el recinte de concerts i que reunirà totes les àrees per a dir adeu de manera oficial a la present edició del festival.

També et pot interessar

stats