Els gratacels i hotels de Benidorm, com mai s’havien vist

Un fotògraf especialitzat en arquitectura i urbanisme va retratar-los, completament buits, durant la primera onada de la pandèmia.

VÍDEO | Els gratacels i hotels de Benidorm, com mai s’havien vist

La pandèmia de coronavirus continua oferint imatges insòlites. Manuel Álvarez, un conegut fotògraf especialitzat en arquitectura i urbanisme, presenta el particular retrat que va capturar de Benidorm (Marina Baixa) durant la primera onada, amb els seus gratacels i hotels completament buits.

L'artista va adonar-se de les oportunitats fotogràfiques que oferia aquesta inusual estampa i va decidir convertir en imatge els característics edificis de la Costa Blanca sense cap presència humana. Una tornada als orígens de l’arquitectura en el seu sentit més pur que no ha passat desapercebuda en les xarxes socials, on s’han fet ressò d’aquest treball visual.

Fotògraf i cineasta, Álvarez plasma paisatges en la seua obra on el focus se centra en la intervenció humana a gran escala. Durant vint anys, ha immortalitzat la creació de noves ciutats a la península Aràbiga, Egipte, la Xina o Corea. A més, confessa, és un apassionat de Benidorm.

“Aquesta desolació també és bella”, ha expressat Manuel Álvarez a À Punt NTC. “Una oportunitat de contemplar aquests edificis que no sempre estaran així”, ha afegit el fotògraf.

També et pot interessar

stats