El Grammy se li escapa a l’orquestra ADDA Simfònica d’Alacant

Parlem amb el director, l'alteà Josep Vicent: "No hem tingut la sort de rebre premi, però hem estat rodejats d'estreles que són autèntiques icones"

Declaracions de Josep Vicent, director i fundador de l'ADDA Simfònica d'Alacant, després dels Grammy

Una xicoteta empremta valenciana s'ha colat enguany en la gran gala de la música global, els Grammy, de la mà de l'orquestra ADDA Simfònica d'Alacant, tot i que finalment s'han quedat sense premi. L'impulsor i director, l'alteà Josep Vicent, aspirava amb el grup instrumental a portar ací el gramòfon a millor disc de gran conjunt de jazz per The Chick Corea Symphony Tribute, l'homenatge al llegendari pianista mort el 2021.

Finalment, ha sigut la Count Basie Orchestra la que s'ha emportat la cobejada estatueta, però el director de l'ADDA s'ha mostrat molt satisfet pel fet d'haver arribat fins a l'Olimp de la música i envoltar-se en la cerimònia per figures mítiques de la indústria com són Mariah Carey, Stevie Wonder o Annie Lennox. Una experiència que ha qualificat d'"única" i "inoblidable", en declaracions a À Punt NTC només acabar la gala: "No hem tingut la sort de rebre el Grammy, però hem estat rodejats d'estreles que són autèntiques icones".

També et pot interessar

stats