‘Gordas’ denuncia la grossofòbia en clau d'humor al Teatre Flumen

L’espectacle convida a reflexionar sobre la diversitat dels cossos i la violència sistèmica que pateixen les persones que no compleixen determinats paràmetres físics

'Gordas' al Teatre Flumen de València / À Punt Mèdia

Aquest cap de setmana el Teatre Flumen de València ha programat les dues úniques funcions d'una obra de gran èxit entre el públic. Gordas és un al·legat a la diversitat de cossos i una reivindicació de la diferència.

Mara Jiménez i Teresa López són actrius i referents en la lluita per la diversitat en les xarxes socials que, amb Gordas, volen tombar complexos i prejuís en una obra en clau d'humor.

“És un missatge d’apoderament, de queixa, de reivindicació social, però també de gaudi” diu Mara Jiménez, artista multidisciplinària, sobre aquesta obra que denuncia la violència sistèmica que pateixen les persones que no compleixen determinats paràmetres físics, coneguda com grossofòbia.

Segons Teresa López, actriu i periodista, “és la nostra bandera, és el que volem cridar al món, la nostra manera de viure”.

Gordas, que ha exhaurit les localitats, posa l'espectador davant l'espill de la intolerància i el convida a reflexionar, perquè és important “reivindicar la diferència com una cosa positiva”.

També et pot interessar

stats