Goran Bregovic i Dub Inc encapçalen l'Iboga Summer Festival de Tavernes de la Valldigna

La huitena edició se celebrarà a la platja del 27 al 30 de juliol i reunirà un cartell en què el 70% dels grups seran internacionals

277109454 4658274850962065 5904586574341685172 n
Iboga Summer Festival

La huitena edició de l'Iboga Summer Festival, que se celebrarà a la platja de Tavernes de la Valldigna del 27 al 30 de juliol, reunirà un cartell en el qual el 70% dels grups seran internacionals, com ara Goran Bregovic, Dub Inc, La Yegros, Talco, Skarra Mucci, Benny Page, La Dame Blanche i Rotfront.

Uns altres artistes que actuaran en aquesta edició són Sara Hebe, La P’tite Fumée, Guts, Äl Jawala, Kumania Algazarra, Ska’n’ska, Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Manudigital, New York Ska-Jazz Ensemble o La Fanfarria del Capitán

Goran Bregovic, un dels compositors més importants de la regió balcànica, presentarà el seu nou treball Three letters from Sarajevo, mentre que la mítica banda francesa Dub Inc confirmarà per què fa més de 25 anys que incendia els escenaris dels majors festivals del planeta amb la seua particular fusió de rap, reggae i dancehall.

Des de l'Argentina, La Yegros recorrerà els ritmes llatinoamericans amb el seu especial enfocament electrònic i, des d'Itàlia, la banda Talco revolucionarà el públic amb el contundent so ska-punk. Per part seua, la Barcelona Gipsy balKan Orchestra, amb música klezmer i gitana, mostrarà per què és un clar referent de la música balcànica.

Unes altres actuacions destacades tindran com a protagonistes la formació francoalemanya Äl Jawala, pioners a fusionar ritmes urbans amb instruments de vent salvatges i orientals i el mà a mà, en el que es considera un "moment insòlit", entre Vandal i Billx.

El gènere hard tech es veurà amanit amb les actuacions de Parkineos i Yowii, mentre que la big band italiana North East Ska Jazz Orchestra, formada per díhuit components, aprofundiran en les músiques jamaicanes des de la perspectiva d'una orquestra contemporània.

El virtuós Benny Page, la llegenda jamaicana Skarra Mucci, els mítics Nova York Ska-Jazz Ensemble, la reivindicativa argentina Sara Hebe, els festius portuguesos Kumpania Algazarra o la cúmbia dels granadins Eskorzo completen el cartell més internacional de l'Iboga Summer Festival.

També et pot interessar

stats