Girasoules esgota les entrades del concert de retrobament

La banda de rock torna a l'escenari dues dècades després aquest cap de setmana a València

Girasoules torna als escenaris, quatre anys després de l'última aparició / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
28 de gener 2023 - 06:30 Actualitzat: 29 de gener 2023 - 14:49

El grup de rock indie Girasoules torna aquest cap de setmana als escenaris, després de dues dècades des de la separació en dos concerts, a la sala Loco Club de València, que ha penjat el cartell de complet en el seu primer dia. Aquest diumenge hi ha una altra oportunitat per retrobar-se amb la banda.

"Teníem prevista una única data, però van decidir fer dos concerts perquè les entrades es van esgotar en molt poc temps. És una cosa que ens il·lusiona moltíssim", explica Kike Tarrasó, líder de la banda.

La història de Girasoules està marcada per un èxit efímer, però que va deixar empremta: no van estar ni una dècada en actiu, però durant aquest temps van publicar cinc discos i van firmar himnes tan coneguts com 'Te parece bonito', 'Por mucho que pase' o 'Contra la pared'.

Formada a València el 1990, va ser una de les bandes més emblemàtiques del rock valencià dels anys noranta i principis dels 2000. El grup va editar en 1992 el seu primer àlbum "A tu lado", al qual es fa afegir, dos anys més tard "Cuestión de suerte", produït per Juan Luis Giménez de Presuntos Implicados, amb què es van donar a conéixer a Llatinoamèrica.

Ara, al costat de Tarrasó participaran la resta de membres originals del grup: Fernando Martínez (guitarra), Javier Vela (guitarra) i Ramón Vela (bateria), Javi Ros (baix) i Sergio Sanz (teclats), com ja van fer durant la darrera aparició als escenaris fa quatre anys.

També et pot interessar

stats