La gira internacional de Madeleine Peyroux aterra a Castelló de la Plana

La nord-americana, una de les grans veus del 'jazz', presenta la reedició de 'Careless Love', en el que reinterpreta temes de Leonard Cohen, Bob Dylan o Elliott Smith

Madeleine Peyroux
Madeleine Peyroux / GVA

L'Institut Valencià de Cultura presenta dijous, a les 19:30 hores a l'Auditori de Castelló, una de les grans veus internacionals del 'jazz', Madeleine Peyroux, per a presentar la reedició del seu treball 'Careless Love'.

La cantant i guitarrista arriba a Castelló de la Plana immersa en una gira europea per a presentar la reedició del seu disc del 2004 en la qual l'artista feia una reinterpretació de temes de Leonard Cohen, Bob Dylan o Elliott Smith, entre d'altres.

Nascuda a Athens, els Estats Units, el 1974, Madeleine Peyroux és una artista consumada amb gires mundials amb entrades esgotades en molts dels recintes on actua.

La seua versió del tema "La Javanaise", de Serge Gainsborough, es va utilitzar en la banda sonora de la pel·lícula La forma del agua, guanyadora de l'Oscar, i els seus incomptables guardons inclouen el prestigiós Premi a l'Artista Internacional de l'Any de la BBC.

L'actuació forma part del cicle Auditori Jazz Club, que portarà també aquest mes el reconegut artista brasiler Toquinho.

Les entrades tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir al web de l'IVC.

També et pot interessar

stats