La gira de Blanca Paloma fa parada a València el 8M

L’artista il·licitana tocarà el seu nou tema “Jaleo” al Palau de la Música 

L'artista il·licitana Blanca Paloma
L'artista il·licitana Blanca Paloma

El Palau de la Música de València i l'artista Blanca Paloma celebraran el Dia Internacional de la Dona amb un concert el mateix 8 de març a les 20:00 hores, que tindrà lloc a la Sala Iturbi de l'auditori.

Aquesta és la data triada per l’artista il·licitana per a la segona parada d'una gira que tot just acaba de començar. Es tracta d'una cita en la qual es podrà gaudir de la seua proposta innovadora del flamenc, amb un espectacle sorprenent en el qual, a més, el públic valencià podrà escoltar per primera vegada en directe com sona “Jaleo” i la resta dels temes del seu repertori.

El director del Palau, Vicent Llimerà, ha destacat respecte a aquest concert que "una de les nostres noves línies de treball és la d'atraure nous públics, oferint una programació que incloga grans artistes femenines com Blanca Paloma, i ampliar la programació del Palau més enllà de la música clàssica, en línia amb la celebració de la dona en la cultura musical".

La cantant actualment treballa en la producció del que serà el seu primer disc. Es tracta d'un projecte de folklore imaginari que, des de l'experimentació i l'experiència, pretén arribar al més profund de les nostres ànimes.

També et pot interessar

stats