La Generalitat rep les reines de la Magdalena

Les festes fundacionals de Castelló celebren enguany el 75 aniversari.

El president de la Generalitat rep en audiència oficial les reines de la Magdalena 2019
El president de la Generalitat rep en audiència oficial les reines de la Magdalena 2019

Continua el goteig d'actes previs a l'inici de la setmana gran de Castelló. Quan només falten dues setmanes per a l'inici de les festes de la Magdalena 2019, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut en audiència oficial les reines majors de les festes: Natalia Palacio i la seua homòloga infantil, Natalia Collazos. 

A la recepció oficial també han assistit el regidor de Festes de l'Ajuntament de Castelló, Omar Braina, i Noelia Selma, que és la primera dona que presideix la Junta de Festes en la història de les festes de la Magdalena. Enguany se celebraran del 23 de març i duraran 9 dies, fins al diumenge 31 de març. Les de 2019 seran unes festes molt especials perquè arriben al 75 aniversari. 

Mentrestant, Castelló es prepara per a celebrar la Magdalena amb intensitat. Així, al magatzem de gaiates s'ultimen els detalls d'aquests monuments singulars que desfilaran pels carrers de Castelló en pocs dies. Els artistes treballen a destall per a tindre acabats els monuments amb la novetat que, alguns d'ells, alcen l'estructura només amb fusta i suro.

També et pot interessar

stats