La Generalitat llança la campanya #Falles segures i apel·la a la responsabilitat contra la Covid-19

S'han programat reforços diürns en les línies 1, 2 i 3 de Metrovalència per al cap de setmana de Falles, 4 i 5 de setembre

Les falleres majors de València protagonitzen la campanya #Falles Segures / GVA

La Generalitat ha posat en marxa la campanya #Falles Segures amb l'objectiu d'apel·lar a la responsabilitat i conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de mantindre les mesures de prevenció enfront del coronavirus durant la celebració dels pròxims actes fallers. Està protagonitzada per les falleres majors de València, artistes fallers i altres representants d'oficis vinculats a les falles. Tots ells insten a la prudència i a evitar aglomeracions, així com a portar posada la mascareta en tot moment.

La directora general de Promoció Institucional, Fernanda Escribano, ha agraït al món faller la seua implicació en aquesta campanya, desenvolupada al costat de la Interagrupació de Falles de València, amb la qual es pretén "fer una crida a la prudència amb l'objectiu de gaudir d'unes falles segures i responsables", ha assegurat.

El vicepresident de la Interagrupació de Falles de València, Miguel Prim, ha assegurat que la celebració d'aquestes Falles té una vessant econòmica, però també pedagògica, perquè la societat s'acostume a conviure en contextos multitudinaris en un escenari de pandèmia.

Reforços diürns del metro

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà amb 65 persones el seu personal d'Atenció al Client amb la finalitat d'informar tots aquells viatgers que es desplacen per la xarxa de metro i tramvia des del dia 1 fins a la nit del 5 de setembre.

La Generalitat ha programat reforços diürns en les línies 1, 2 i 3 de Metrovalència per al cap de setmana de Falles, 4 i 5 de setembre, a fi de facilitar la mobilitat durant els principals dies festius. No obstant això, i a causa del toc de queda pel qual no pot haver-hi desplaçaments entre la 1:00 h i les 6:00 h, no hi haurà circulacions nocturnes com ha sigut habitual altres anys.

Quant al tramvia, els seus reforços seran de capacitat, atés que les seues unitats circularan a doble composició sempre que siga possible per a duplicar el nombre de places disponibles per a les persones usuàries.

Pàrquing gratuït

D'altra banda, Metrovalència ofereix prop de 1.500 places pròpies d'aparcaments gratuïts en 15 estacions de superfície de les línies 1, 2 i 9 que permeten un accés més directe i ordenat a la ciutat de València en el transcurs de la celebració de les Falles 2021. A més, hi ha 1.163 places més en set estacionaments municipals, també gratuïts, pròxims a la xarxa de metro en diferents poblacions, amb els quals les persones usuàries del metro podran disposar d'un total de 2.602 places gratuïtes.

També et pot interessar

stats