La Generalitat declara tres noves festes d'interés turístic a Vinaròs, Benissuera i Gaibiel

Es tracta de la Fira de Sant Joan i Sant Pere i les festes de Sant Antoni i la Mare de Déu dels Desemparats.

Imatge d'arxiu de les festes de la Mare de Déu dels Desemparats de Gaibiel
Imatge d'arxiu de les festes de la Mare de Déu dels Desemparats de Gaibiel / Ajuntament de Gaibiel

La Generalitat ha atorgat la declaració de festa d'interés turístic de la Comunitat Valenciana a les poblacions de Vinaròs (Baix Maestrat), Benissuera (la Vall d'Albaida) i Gaibiel (l'Alt Palància), amb l'objectiu de potenciar la promoció de les festes locals com a reclam turístic. Es tracta de la fira de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs, com a festa d'interés turístic provincial, i les festes de la Mare de Déu dels Desemparats de Gaibiel i la festa de Sant Antoni Abat de Benissuera, com a celebracions d'interés turístic local.

Així, ja hi ha 43 festes de la Comunitat Valenciana que han obtingut enguany la declaració de festes d'interés turístic, 11 a les comarques d'Alacant, 14 a les de Castelló i 18 a les de València. D'aquestes distincions, 4 han sigut d'interés turístic autonòmic, 5 distincions d'interés turístic provincial i 34 d'interés turístic local.

L'obtenció d'aquesta distinció honorífica contribueix a la promoció de les festes i resulta indispensable per a l'obtenció de la declaració de festa d'interés nacional.

També et pot interessar

stats