La Generalitat convoca el Premi IVAJ Websèrie Jove 2018, dotat amb 2.000 euros

La iniciativa vol reconéixer sèries que difonguen valors de solidaritat, igualtat, tolerància i no discriminació.

Segons les bases publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), podran concórrer a la convocatòria joves de 18 a 30 anys, tant individualment com en grup
Segons les bases publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), podran concórrer a la convocatòria joves de 18 a 30 anys, tant individualment com en grup

La Generalitat ha convocat el Premi IVAJ Websèrie Jove 2018 a la millor creació científica i tècnica. El guardó està dotat amb 2.000 euros i té com a objectiu difondre la vàlua de les iniciatives que es duen a terme a la Comunitat Valenciana.

Aquesta iniciativa vol reconéixer les websèries realitzades íntegrament per joves que difonguen valors de solidaritat, igualtat, tolerància, convivència, inclusió, no discriminació, generositat i estima per la naturalesa.

El premi IVAJ va destinat a joves promeses valencianes que desenvolupen aquest tipus de contingut i que vagen més allà d'un simple entreteniment i destaquen la importància de viure amb valors en la nostra societat.

Segons les bases publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), podran concórrer a la convocatòria joves de 18 a 30 anys, tant individualment com en grup, que podran presentar-s'hi si han assumit la direcció o la producció de la websèrie.

Respecte a les websèries, hi podran participar aquelles que hagen estrenat capítols a partir de l'1 de gener de 2016, que hagen publicat almenys tres capítols a data 31 d'agost de 2018 i que estiguen rodades tant en valencià com en castellà.

Per a participar en esta edició, s'ha d'ompli una sol·licitud que estarà a la disposició del públic en les seus de l'Institut Valencià de la Joventut d'Alacant, Castelló i València fins al pròxim 16 d'agost, que és quan acaba el termini de presentació de sol·licituds.

A més, aquest premi s'integra en el palmarés del Festival Internacional de Websèries FIDEWÀ de l'Alfàs del Pi (Marina Baixa), que s'ha convertit en un dels principals referents d'aquest tipus d'obra audiovisual en l'àmbit valencià.

També et pot interessar

stats