La Generalitat celebra els quaranta anys de l'Estatut d’Autonomia amb un macroconcert

Se celebrarà el dissabte 2 de juliol a la plaça de bous de València amb la participació d’artistes com el Diluvi, Al Tall o Alba Reche

Cartell concert
Consulta ací la informació sobre el macroconcert pels quaranta anys de l'Estatut / Generalitat Valenciana

Fa quaranta anys que s'aprovà l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, i que millor que celebrar-ho amb un macroconcert de música en valencià.

El concert, que tindrà lloc el dissabte 2 de juliol a la plaça de bous de València, pretén ser el motiu de reunió entre tots els valencians i les valencianes amb l'única finalitat de gaudir de la música i la cultura valencianes.

L'Estatut es va aprovar l'1 de juliol de l'any 1982 i va permetre l'accés dels valencians i valencianes a l'autonomia política tres anys i mig després de l'aprovació de la Constitució Espanyola de 1978.

La resposta a aquest concert ha sigut tot un èxit, ja que les 4.000 entrades que va posar la Generalitat a disposició del públic de forma gratuïta es van acabar en una setmana. Per això, es va ampliar el concert amb 1.500 entrades més que també s'han esgotat. Així i tot, l'organització posarà un paquet d'entrades a la taquilla de la plaça per a totes les persones que vulguen gaudir a última hora d'aquest concert, que començarà a les 22:00 h.

El cartell compta amb la participació de grans artistes i grups valencians, des de mítics grups com Al Tall, Los Chikos del Maíz o El Diluvi, fins a artistes més novedosos com Alba Reche. Artistes per a tots els públics que faran d'aquesta nit una gran festa i espectacle.

Cartell macroconcert "40 anys fent cultura"
Cartell macroconcert "40 anys fent cultura" / Generalitat Valenciana

40 anys de l'Estatut

Amb l'eslògan "40 anys fent cultura" l'esdeveniment es durà a terme en el programa d'activitats "40 anys fent país. Comunitat Valenciana 1982-2022".

La identitat gràfica dissenyada per Dani Nebot pretén que hi haja una harmonia en la imatge, amb una construcció geomètrica de la Senyera que vol fer referència a la pluralitat i diversitat que hi ha al territori valencià.

Cartell imatge corporativa "40 anys fent país"
Cartell imatge corporativa "40 anys fent país" / Generalitat Valenciana

També et pot interessar

stats