De Gandia a Tòquio: les creacions de videomapatge de l’artista Chema Siscar recorren el món

El dissenyador és finalista del festival One Minute de Tòquio, on només hi ha dènou professionals   

La tècnica i habilitat del gandienc Chema Siscar l'ha catapultat a la gran final del festival One Minute de Tòquio / À Punt NTC

L’artista Chema Siscar va començar de manera autodidacta, animant digitalment un plat de sa casa. Ara és un dels artistes de videomàping més sol·licitats, i pot transformar la façana del Teatre Bolxoi de Moscou en un escenari en moviment. 

Cinc minuts de videomàping és el resultat d'un mes de faena a dedicació completa. Sense moure's de l'estudi de Gandia, inventa fantasies en 3D, afinant una habilitat precisa i una creativitat necessària per a destacar en aquesta professió de projecció real i metafòrica.  

Ha pres possessió temporal de les parets d'esglésies a Morella, de pistes esportives i d'edificis a Alemanya, Polònia i Itàlia. És l'únic valencià que viu de les animacions de videomàping. La meitat de la seua clientela està fora d'Espanya. 

Ara, la seua tècnica i habilitat l'han catapultat a la gran final del festival One Minute de Tòquio, on dènou competidors de tot el món opten a portar-se el premi. El 17 de setembre serà la gran final. No podem difondre el seu treball seleccionat, però esperarem que torne amb el premi i ens l'ensenye.

També et pot interessar

stats