Gandia es prepara per a una nova invasió zombi

L’ajuntament i el Consell de Joves tornen a organitzar una activitat en què els participants hauran de superar diverses proves per a sobreviure als morts vivents

Imatge de la nit de supervivència zombi de Gandia el 2018
Imatge de la nit de supervivència zombi de Gandia el 2018 / Consell de Joves de Gandia

Els zombis tornen a envair la ciutat de Gandia, a la Safor, durant aquesta nit de dissabte. L’Ajuntament i el Consell de Joves de Gandia (CJG) estableixen un any més un conveni de col·laboració per a organitzar la “Nit de supervivència zombi”. Des de les 22:00 hores i fins a les dues de la matinada els participants hauran d'intentar superar diverses proves per tal de convertir-se en els supervivents de la nit als voltants del casal jove de l'Alqueria Laborde. 

"És una activitat sempre molt demandada i compta amb una participació molt important de la gent jove de la ciutat", ha expressat Lydia Morant, regidora de Joventut. D'aquesta manera, l'Alqueria Laborde es converteix per unes hores en "Laborde Corps", una entitat de microbiologia i química des d'on tindrà origen la nit de supervivència. Segons ha afegit la regidora, els participants podran acudir a partir de les 19:30 hores per a efectuar el registre de la prova.

Les inscripcions estaran obertes fins al mateix moment de realització de l'activitat. "Intentem fomentar i promocionar que la gent es registre amb antelació per a tindre un poc de previsió. Poden anar de dimarts a divendres de 9:30 fins a les 13.30 hores i de les 18:00 hores a les 21:00 hores a Alqueria Laborde", ha recomanat Morant. El preu per a participar és de quatre euros i l'edat és a partir de dotze anys. Aquells que tinguen entre dotze i els catorze anys hauran d'anar acompanyats d'un adult, mentre que els de quinze a dèsset anys només hauran de presentar autorització del pare, mare o tutor. El document de permís es podrà descarregar a les xarxes socials del CJG a través d'un enllaç a un drive.

També et pot interessar

stats