La Galería Cuatro de València acull l'obra de l'escultor valencià Andreu Alfaro

La mostra inclou diversos dibuixos i escultures convertides en una sèrie de línies erotitzades, traçades directament sobre cossos nus

La sala, amb l'exposició d'Andreu Alfaro / À Punt NTC

Sostinguda sobre tres punts, evocant les extremitats d'un cos humà, una figura semiabstracta de formes redones, sembla alçar-se per a reclamar el seu lloc en l'espai. És Model posant, una de les quatre escultures que formen part de l'exposició El cos humà, d'Andreu Alfaro.

“A la sala hi ha 21 dibuixos originals i quatre escultures basats en models nus”, ha explicat David Castillo, director de la Galería Cuatro, on fan la mostra. “L'artista pensava que amb el dibuix s'arribaria a un treball final”.

El resultat són dibuixos i escultures convertides en una sèrie de línies erotitzades, traçades directament sobre cossos nus i realitzades durant els anys huitanta. Encara que Alfaro és nom imprescindible en l'escultura, es definia a si mateix com un dibuixant, perquè considerava el dibuix el llenguatge dels artistes per a dialogar amb el món.

Una línia que ha sigut element persistent en tota la seua obra, aconseguint la mestria de la senzillesa, que obliga l'espectador a imaginar les formes. Formes que ara podrem completar fins al 18 de març a la Galería Cuatro de València.

També et pot interessar

stats