La Galania inicia el compte arrere a la 75 edició de la Magdalena

El món de la festa i de la cultura de Castelló de la Plana ha retut homenatge a la reina de la Magdalena, Natalia Palacio.

VÍDEO | La Galania inicia el compte arrere a la 75 edició de la Magdalena

El món de la festa i de la cultura de Castelló de la Plana ha retut homenatge a la reina de la Magdalena, Natalia Palacio, en la tradicional Galania. Un acte al Palau de la Festa, i al qual han assistit centenars de persones de les diferents comissions de gaiates, així com col·lectius veïnals i de la cultura de la ciutat.

En la galania, la reina de la Magdalena ha estat acompanyada per les 7 dames d'honor, davant la mirada en les primeres files de l'amfiteatre de l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, i les autoritats municipals.

Un acte que avisa que falten pocs dies perquè comencen les festes fundacionals que enguany seran molt especials perquè celebren el 75 aniversari.  Així, la Magdalena començarà el dissabte 23 de març s'acabarà el diumenge 31. Seran 9 dies de festa en què la gent podrà gaudir de centenars d'actes populars, entre els quals destaquen la tradicional romeria a l'ermita de la Magdalena, el pregó, l'encesa de gaiates, la nit màgica o la gran desfilada internacional.

També et pot interessar

stats