La gala dels Oscars es queda sense presentador

Kevin Hart, l'actor seleccionat, rebutja presentar la gala arran d'uns polèmics tuits de contingut homòfob durant el 2009 i 2011.

Kevin Hart
Kevin Hart / Andrew Kelly (Reuters)

L'actor nord-americà Kevin Hart, seleccionat per a presentar la gala dels Oscars, renuncia per una polèmica a causa d'uns tuits antics de contingut homòfob que han provocat fortes reaccions a les xarxes socials, ja que han sigut qualificats d'homòfobs.

Per això, l'actor ha escrit en Twitter un missatge en el qual explicava la seua decisió de renunciar als Oscars. Dins del comunicat afirmava que no volia ser “una distracció per a aquesta nit”. A més, va demanar perdó a la comunitat LGBT. Hart defensava que aquests missatges van ser escrits en el passat, i que el seu objectiu és “unir la gent i no dividir-la”.

Aquesta decisió ha arribat després d'una polèmica jornada en les xarxes socials per uns missatges seus d'entre 2009 i 2011. Alguns dels tuits van ser: “Acabe de veure al gai més gran de la història! Aquest tipus semblava Hulk Hogan amb tacons. No puc mentir, em va espantar!”, o un altre que impediria al seu fill jugar amb cases de nines perquè “això és gai”. Aquests comentaris van suscitar una gran quantitat de crítiques.

L'actor va reaccionar amb dos vídeos en Instagram en els quals no demanava disculpes, però va rectificar i en un vídeo posterior assegurava haver rebut una trucada de l'Acadèmia de Hollywood, suggerint que es disculpara o si no “haurien de buscar a un altre presentador”. Hart va optar, en principi, per no fer-ho, i finalment, no presentarà els Oscars.

També et pot interessar