La gala dels Goya 2022 ja té data: el 12 de febrer al Palau de les Arts de València

L'entrega dels guardons formarà part de l'extensa programació de l'Any Berlanga

Premi Goya en una imatge d'arxiu
Premi Goya en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La pròxima festa del cine espanyol té data al calendari: el 12 de febrer del 2022. Ho ha confirmat Rosana Pastor, comissionada de l'Any Luis García Berlanga durant la presentació de la programació d'un any d'esdeveniments culturals al voltant de la figura del cineasta valencià. València acollirà la 36 edició dels Premis Goya al Palau de les Arts de València amb importants tocs berlanguians.

Tot i que, en un principi, els Goya anaven a culminar l'any commemoratiu, a petició del president de la Generalitat, Ximo Puig, i amb el vistiplau del ministre de Cultura, l'Any Berlanga s'allargarà fins a juny del 2022, segons ha confirmat Pastor.

Ara, amb una situació sanitària més favorable, "començaran a fer eclosió tots els actes que van començar el passat 4 de març amb la inauguració de l'exposició dedicada a Berlanga en el Muvim de València".

També s'ha confirmat que l'exposició "Berlanguià. Luis García Berlanga (1921-2021)" que ha inaugurat hui l'Acadèmia de Cine en la seu de la Reial Acadèmia de Belles Art de San Fernando de Madrid viatjarà a València durant el primer trimestre de 2022.

També et pot interessar

stats