La Fúmiga i The Tyets tornen a col·laborar en “Covards”

El senzill és l’últim avançament abans de publicació del disc de la banda d’Alzira Tot està per fer el 23 de febrer

Fragment del nou videoclip de "Covars"
Fragment del nou videoclip de "Covars" / La Fúmiga
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
15 de febrer 2024 - 20:00 Actualitzat: 15 de febrer 2024 - 20:09

La Fúmiga i The Tyets fusionen de nou el seu característic pop optimista en la cançó “Covards”. Després de col·laborar el 2020 amb “Cap. 2: Havia de Passar”, la banda d’Alzira i el duo de Mataró han llançat aquest dijous un senzill que parla d'amor i generositat i alhora de desamor i ruptura.

“Covards” és el segon i últim avançament abans de la publicació del nou disc, "Tot està per fer", prevista per al 23 de febrer. Ho fa amb una melodia, diuen, de “pop enorme, amb una tornada que s'instal·la de forma instantània en el cervell i provoca el que la majoria de les cançons pop pretenen”. La primera actuació del grup per a presentar el disc tindrà lloc a la Sala Repvblicca de València, el 13 d'abril.

La cançó ha estat produïda a l'Atomic Studio per Mark Dasousa, productor habitual de la banda i membre de Nebulossa, guanyadors de l’últim Benidorm Fest i representants d’Espanya en Eurovisió. Pel que fa al videoclip, produït per l’Agència Bondó i dirigit per Duelo, forma part de l’estètica d’un disc que explicarà diferents històries. 

En un comunicat, la banda ha remarcat que han aconseguit convertir-se en un dels grups del moment tant per les seues cançons, la seua posada en escena i una “feina constant que els ha fet sumar adeptes dia rere dia”. La gira de l’any passat, amb 65 concerts, van recórrer tota la Comunitat Valenciana, Catalunya, Balears, Madrid, País Basc, Saragossa i Galícia.

Amb “Covars”, La Fúmiga consolida la seua amistat amb The Tyets, un dels grups catalans del moment, amb èxits com “Coti x Coti”, “Olivia” o “Bailoteo”. Aquest any, el públic podrà gaudir-ne als escenaris valencians, amb actuacions el 29 de juny al Festival BigSound de València i l’11 de juliol al Pirata Beach Fest de Gandia. També formen part del cartell de l’Arenal Sound, amb la data encara per concretar. 

També et pot interessar

stats