Francisco José Potenciano, nou director general del Palau de les Arts

Des de 2014 ocupava el càrrec de director econòmic del coliseu valencià.

Francisco José Potenciano, nou director general del Palau de les Arts | Europa Press
Francisco José Potenciano, nou director general del Palau de les Arts | Europa Press

Francisco José Potenciano ha sigut nomenat director general del Palau de les Arts, amb efectes a partir del 21 de maig de 2018. Des de 2014 era director econòmic del coliseu valencià.

Potenciano s’encarregarà de la gestió ordinària o administrativa de les activitats de la fundació, amb subjecció a les directrius emanades del patronat i de la comissió executiva.

Francisco Potenciano va desembarcar en el Palau de les Arts l'any 2014 de la mà de l'aleshores consellera de Cultura del govern autonòmic del PP, María José Català, però, a pesar del canvi de color de l'executiu valencià, s'ha mantingut al capdavant de la part econòmica del teatre d'òpera.

Potenciano és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i ha sigut professor associat de la Universitat de València en la disciplina de matemàtiques financeres.

L'elecció de Potenciano es va produir després que el Patronat de la Fundació del Palau de les Arts creara la figura de director econòmic i financer per a fer-se càrrec de la gestió del pressupost del coliseu valencià i de les contractacions. 

També et pot interessar

stats