La fotografia de Spencer Tunick arribarà a València de la mà d’Intramurs

À Punt és mitjà oficial d’aquest festival d’art i en prepara una àmplia cobertura.

Una multitud de persones despullades posa per a Tunick a la ciutat anglesa de Hull
Una multitud de persones despullades posa per a Tunick a la ciutat anglesa de Hull / Spencer Tunick

La ciutat de València coparà aquest mes d’octubre la càmera del trencador fotògraf estatunidenc Spencer Tunick, conegut internacionalment per algunes instantànies en què reuneix milers de persones despullades en diverses ciutats del món. 

L’aclamat artista serà el plat fort d’Intramurs València 2018, el festival d’art contemporani que acull cada any el centre històric delimitat per l’antiga muralla de la ciutat. Aquesta edició, la cinquena, se celebrarà amb el lema #Atopic entre els dies 18 i 28 d’octubre. À Punt és mitjà oficial d’aquesta nova edició d’Intramurs, i prepara una àmplia cobertura del festival en totes les plataformes. 

Tunick, que ja ha aconseguit reunir prop de 7.000 persones a Barcelona per a fer una de les seues mítiques composicions, s’estrenarà a València de la mà d’Intramurs. El fotògraf té previst estar-se una setmana a la ciutat mentre transcorre la mostra artística, i serà aleshores quan tindrà davant seu el repte de captar amb l’objectiu dues instantànies marcades pel seu segell. Les ubicacions elegides són les Torres de Serrans i la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

Aquest cap de setmana l’artista es desplaçarà a València i farà una primera visita als escenaris per a organitzar el projecte i l’equip. Aprofitant l’ocasió, À Punt entrevistarà Tunik i preparà un programa de Punt Docs, de 35 minuts de durada i que s'emetrà pròximament, dedicat a seguir de prop i plasmar el procés creatiu del fotògraf.

També et pot interessar

stats