La fotògrafa francesa Carole Bellaïche presenta a València la seua mostra "Retrats de cinema"

Juliete Binoche, Almodóvar o Isabella Rossellini són alguns dels rostres que formen part de l'exposició que es podrà veure per primera vegada a Espanya

Exposició "Retrats de cinema" a la galeria Tossal / À Punt NTC

Juliete Binoche, Almodóvar o Isabella Rossellini són alguns dels rostres que formen part de l'exposició "Retrats de cinema", una mostra del treball de la francesa Carole Bellaïche. La fotògrafa exposa per primera vegada a Espanya i ho fa a la Galeria del Tossal de València.

Per la lent de Bellaïche han passat figures de renom del cinema, com ara Catherine Deneuve, Ornella Muti o Maria de Medeiros. En l'actualitat, la seua musa és l’actriu i productora de cinema Isabelle Huppert, “és la més bonica, perquè és inimitable, té la potència pictòrica gairebé bíblica”, afirma l’artista.

Bellaïche també ha fotografiat cineastes com ara Almodóvar o Truffaut, sobre els quals comenta que “amb els cineastes és com si estiguérem els dos del mateix costat de la càmera, volen mirar la càmera i saber com faràs la foto”. "Retrats de cinema" és la primera exposició de Bellaïche a Espanya, una oportunitat única per a conéixer el treball de la captivadora de les ànimes del seté art.

També et pot interessar

stats