La fotògrafa d’Almenara Mayte Cruz, millor retratista de nadons del món

Mayte Cruz, és l’única dona del rànquing de la plataforma My Wed, on participen més de 60.000 professionals 

La fotògrafa d’Almenara Mayte Cruz, millor retratista de nadons del món / Mayte Cruz

La millor fotògrafa de nadons del món viu a Almenara, a la Plana Baixa. Així ho certifiquen més de 60.000 professionals de la fotografia que han pujat Mayte Cruz al més alt del rànquing de la plataforma digital My Wed, on és l'única dona. 

Al seu estudi d’Almenara captura la innocència i tendresa d’un nadó. “És una modalitat de fotografia prou difícil i t’ha d’agradar molt”, ha manifestat als micròfons d’À Punt Notícies, als quals ha reconegut que està molt “emocionada i aclaparada” pel reconeixement. 

Quasi un 30% de la seua fotografia és en blanc i negre, perquè no hi haja res que distraga la realitat del moment. Assegura que els colors poden distraure els espectadors dels detalls, mentre que el blanc i negre pot emfatitzar les emocions. 

Revisar cada detall és imprescindible: “L’edició dels nadons és molt complicada. Quan naixen tenen la pell roja, amb moltes pelletes i tot això s’ha de llevar perquè quede una fotografia neta i bonica”. 

Fotografia presa per Mayte Cruz
Fotografia presa per Mayte Cruz / Mayte Cruz

Als micròfons d’À Punt, Cruz ha descobert alguns dels seus trucs per fotografiar els més menuts. El principal és que recomana a les mares i els pares donar-los a menjar minuts abans de fer la sessió. “Amb la panxa plena, els models se solen adormir”. En cas contrari, utilitza elements com sorollets de fons i il·lumina l’estudi amb llum tènue. 

Aquesta experiència i aquestes tècniques es transformen en fotos irresistibles dels primers dies de vida que Mayte Cruz immortalitza per a sempre.

Fotografia presa per Mayte Cruz
Fotografia presa per Mayte Cruz / Mayte Cruz

També et pot interessar

stats