El fotògraf internacional Spencer Tunick busca un escenari per a un nou muntatge a la ciutat de València

L'artista és conegut per capturar imatges amb masses de gent nua.

VÍDEO | El fotògraf internacional Spencer Tunick busca un escenari per a un nou muntatge a la ciutat de València

El fotògraf internacional Spencer Tunick, conegut per capturar imatges amb masses de gent nua, busca a la ciutat de València un escenari per a un nou muntatge. 

Tunick ha visitat este matí el monestir de Sant Miquel dels Reis on ha passejat pel claustre i l'interior acompanyat de la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga. "No he treballat mai en un lloc així, amb aquests arcs, així que crec que és una oportunitat interessant per a treballar amb els arcs en aquesta meravellosa estructura" ha explicat el fotògraf, qui no descarta treballar en aquesta ubicació. Segons ha declarat l'artista, encara està valorant cinc escenaris més de la ciutat.

L'aclamat artista també serà el plat fort d'Intramurs València 2018, en la seua cinquena edició, entre els dies 18 i 28 d'octubre. Enguany À Punt és mitjà oficial d'aquest festival d'art contemporani que acull cada any el centre històric de València, i prepara una cobertura especial que donarà accés a la programació d'Intramurs en totes les plataformes.

També et pot interessar

stats