Fora d’Òrbita: circ i teatre itinerant als carrers d'Orba

El municipi de la Marina Alta acull aquest cap de setmana la I Mostra Insòlita d’Arts Escèniques Multidisciplinàries d'accés gratuït per a tots els públics

Mostra Fora d'Òrbita
Mostra Fora d'Òrbita / À Punt NTC

La I Mostra Insòlita d’Arts Escèniques Multidisciplinàries, batejada amb el nom de Fora d’Òrbita, aterra aquest cap de setmana al municipi d'Orba

Un tast de vins locals en què es contaran relats, un espectacle itinerant amb xanquers de la companyia Fam Teatre o una fira artesanal ambientada en el circ amb contacontes són algunes de les propostes singulars que ocuparan els espais públics de la població.

Més d’una desena de propostes valencianes, provinents majoritàriament de les comarques centrals, es donaran cita en la mostra. Totes les actuacions i espectacles programats són gratuïts per a tots els públics.

Segons els organitzadors, les regidories de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament d’Orba, la mostra pretén dinamitzar l’activitat de l’ecosistema artístic local, a través de la participació de l’Escola de Teatre municipal, i de tot el territori valencià.

També et pot interessar

stats