Els Foo Fighters tocaran a València el pròxim 19 de juny

La banda de rock ha triat la Ciutat de les Arts i les Ciències per a oferir el seu únic concert d’enguany a Espanya.

Cartell dels pròxims concerts de Foo Fighters al seu pas per Europa
Cartell dels pròxims concerts de Foo Fighters al seu pas per Europa / @foofighters

Dave Grohl, Pat Smear, Nate Mendel, Taylor Hawkins, Chris Shiflett i Rami Jaffee venen a València. La banda de rock Foo Fighters ha triat la Ciutat de les Arts i les Ciències per a oferir el seu únic concert d’enguany a Espanya, que tindrà lloc el pròxim 19 de juny.

Comandats per l’exbateria de Nirvana Dave Grohl, el grup nord-americà celebra 25 anys de carrera amb una gira per Europa. Al seu pas per territori valencià, segons informa la promotora Live Nation, repassaran els seus grans èxits, himnes generacionals com ara ‘Everlong’, ‘The Pretender’ o ‘The best of you’. Durant aquesta vetlada tindran com a teloners Yungblud i Honeyblood.

La venda general d’entrades s’obrirà aquest dimarts a les 10 hores en els punts de venda oficials, encara que la prevenda per als seguidors de Foo Fighters començarà aquest dilluns a les 16 hores.

Fa algunes setmanes Foo Fighters demanaven als seus fans a través de xarxes que es prepararen per a un 2020 carregat de sorpreses, entre elles el seu pas per Berlín (10 de juny), Nimes (16 de juny) i València (19 de juny).

Al llarg de la seua trajectòria, el grup ha deixat nou àlbums d’estudi en el mercat, més de 27 milions de còpies venudes, nombrosos premis (Grammys, Brit Awards i NME Awards, entre altres) i estadis esgotats pel món sencer. El seu últim disc va ser ‘Concrete and gold’ (2017), però la banda treballa ja en el que serà el seu desé treball.

També et pot interessar

stats