Les Fogueres perden un dels seus referents: mor José María Lorente

Alacant acomiada a qui fou president de Carolines Altes durant més de quatre dècades i va portar una dotzena de premis d’Especial a la comissió

José María Lorente va participar activament en les Fogueres durant bona part de la seua vida
José María Lorente va participar activament en les Fogueres durant bona part de la seua vida / À Punt NTC

La festa de les Fogueres perd un dels seus referents. José María Lorente, president històric de la comissió de Carolines Altes, a més d’integrant de la Federació de Fogueres en l’actualitat, ha mort aquest dilluns. El seu funeral serà aquest dimarts de matí.

Lorente deixa una empremta important en Carolines Altes. Durant les més de quatre dècades que va estar al capdavant d’aquesta foguera, la comissió va aconseguir 12 primers premis d’Especial, alguns dels quals, durant quatre anys seguits, entre el 2004 i 2007.

Actualment, José María Lorente integrava la Federació de Fogueres com a assessor en l’àrea de Festes i Activitats.

El col·lectiu fester lamenta la pèrdua

En transcendir que havia faltat, el món de la festa no ha tardat a lamentar la mort d’aquest referent. De fet, des de la mateixa Federació lloaven la seua aportació a les Fogueres i es referien a ell com a “un gran” de la festa, “compromés” amb aquesta i “sobretot amb la seua ciutat i el seu barri”, on assegura la Federació de Fogueres, “va treballar de manera incansable durant dècades”.

En la seua foguera afirmaven sentir-se “molt tristos” en conéixer que un dels seus membres moria de matinada a sa casa de Busot.

Les restes mortals de José María estaran al tanatori de Sant Joan, on dimarts de matí tindrà lloc el sepeli. 

També et pot interessar

stats