Les fogueres d’Especial ultimen els detalls dels seus monuments

El taller de Llongo aspira a repetir el primer premi de les Falles en les Fogueres 2023, mentre que Palacio i Serra, des de Daimús, volen portar l'or a la foguera La Ceràmica, que l'any passat es quedà a les portes del primer premi

Els tallers de fogueres ultimen els detalls / À Punt NTC

Dins de setze dies, les Fogueres han d'estar plantades i els tallers treballen sense parar per arribar a temps amb els detalls finals dels monuments. És el cas dels equips de Palacio i Serra, i de l’artista David Sánchez Llongo, que preparen dos monuments d'Especial. 

Amb només trenta anys, Sánchez Llongo va ser guanyador del primer premi especial de les Falles de València amb Kromàtica. Un trampolí que li dona espenta per a repetir amb el monument foguerer Elemental. Sánchez Llongo pretén aconseguir pujar al pòdium la foguera d'Especial que plantarà davant de la Diputació d'Alacant. “Són uns colors molt àcids i cridaners”, ha explicat l’artista, que confia en el fet que “agrade a la ciutat d’Alacant”.

Al taller de Palacio i Serra, Pepe Mas busca la màgia amb Encantaments, que “conta la història de Lady Falcó i els encantaments de les sirenes”, com ha descrit Mas. Un conjur de la foguera La Ceràmica per a encisar el públic i trencar el sortilegi del segon premi.

També et pot interessar

stats