Foguerer-Carolines, primer premi infantil de les Fogueres 2022

El monument és de l’artista Ceballos y Sanabria

Monument infantil Foguerer-Carolines, guanyador del primer premi de la Secció Especial de les Fogueres 2022
Monument infantil Foguerer-Carolines, guanyador del primer premi de la categoria especial de les Fogueres 2022 / À Punt NTC

El monument infantil de la foguera Foguerer-Carolines ha sigut el guanyador del primer premi de la categoria especial de les Fogueres de Sant Joan 2022 amb 116 punts. Creat per Ceballos y Sanabria, el monument porta com a lema "La Commedia de Foguerarte!". Els artistes superen així el seu resultat de les últimes fogueres del 2019, quan la seua obra va quedar en segon lloc.

Amb 114 punts, molt ajustat amb el primer premi, la foguera infantil de Diputació-Renfe s’ha endut el segon guardó per "Llegat", de l’artista Mario Pérez; mentre que la foguera Sagrada Família s’ha quedat en tercer lloc amb 100 punts per "Cicle orbital", de l’artista Sergio Alcañiz.

Florida-Portatge, primer premi de La Colla d’À Punt

La comissió de la foguera Florida-Portatge ha guanyat el primer premi a millor foguera infantil dels premis La Colla d’À Punt 2022; el segon premi ha sigut per a la foguera Sèneca-Autobusos i la foguera de les Carolines Altes s’ha emportat el tercer guardó. 

El jurat de La Colla ha emés el veredicte a les 17:00 hores, després d'haver visitat set comissions finalistes del concurs i d’una reunió de tots els seus membres, en què han valorat la foguera infantil que millor promou els drets i valors de la infància, incorporats en la Carta de Valors d’À Punt Mèdia. 

La llista guanyadora es publicarà en el web d’À Punt i en el web de la Federació de les Fogueres de Sant Joan. Els estendards corresponents a cada foguera guanyadora es lliuraran en l’acte oficial de la Federació de les Fogueres de Sant Joan.

També et pot interessar

stats