La foguera Sagrada Família guanya el ninot indultat de les Fogueres d'Alacant 2022

La foguera Baver-els Antigons ha guanyat el ninot indultat infantil

Els ninots indultats de les Fogueres 2022
Els ninots indultats en les Fogueres del 2022 (en categoria adulta, a l'esquerra, i la categoria infantil, a la dreta) / À Punt NTC

Per votació popular i amb 1.375 vots, el ninot Don Juan Tenorio, de la foguera Sagrada Família, ha sigut l’indultat en la categoria adulta per a les Fogueres del 2022. La peça guanyadora ha sigut elaborada per l’artista Carlos Carsí. 

Pel que fa al ninot infantil, han indultat el de la foguera Baver-els Antigons, amb 1.237 vots. L'han elaborat els artistes Fernando Foix i Greco Acebedo.  

El resultat s'ha conegut passades les nou de la nit, després d’una llarga vesprada de recompte de vots i amb els nervis a flor de pell per la celebració de les festes després de dos anys d’espera. En la votació han participat milers d’alacantins que han passat per la Llotja al llarg de l’últim mes. 

Els dos ninots no seran devorats pel foc el 24 de juny durant la cremà de les Fogueres d’Alacant i passaran a engrandir el Museu de les Fogueres. Les festes inicien ja la recta final cap al gran dia.

També et pot interessar

stats