Foals i Bastille obrin l'edició del Low Festival

Des d'aquest divendres i fins diumenge, Benidorm acull grups de nivell internacional.

Foals i Bastille obrin l\'edició del Low Festival
Foals i Bastille obrin l'edició del Low Festival

L'onzena edició del Low Festival de Benidorm comença aquest divendres amb les actuacions de Foals o Bastille. Situat a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, el recinte pretén penjar el cartell de tot venut davant de la gran quantitat d'artistes de primer nivell que es donen cita en aquesta edició.

Concretament, més de 60 artistes entre grups i solistes pujaran als cinc escenaris (Benidorm, Jägermeister, Energy System, Vibra Mahou i Pool Stage) amb els quals compta el festival. Entre els principals artistes destaquen Foals i Bastille, que actuaran aquest divendres; New Order, Cut Copy o Viva Suecia, que ho faran el dissabte; o Vetusta Morla o The Vaccines, que són els caps de cartell que tancaran aquesta edició el diumenge.

Entre les novetats, enguany, destaca el Local Terminal, un autobús compartit que portarà els lowers a les localitats més pròximes a Benidorm i farà diverses parades.

Entre les mesures de seguretat hi haurà un total d'uns 200 efectius entre policia local, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Protecció Civil i seguretat privada. A més, 120 persones més s'encarregaran dels serveis d'admissió al recinte i d'auxiliars de seguretat. Pel que fa al servei sanitari, es preveu que hi haja una ambulància UVI, tres suports vitals bàsics, tres socorristes per al Pool Stage, vint més a la resta del recinte i un hospital de campanya amb metges, infermers, auxiliars i conductors.

També et pot interessar