Flavio: “M’agradaria col·laborar amb algun artista valencià, si s’adapta al meu estil”

L’artista murcià presenta aquest divendres el seu disc homònim al Teatre La Plazeta de València

À Punt entrevista Flavio / À Punt

A pesar de la curta carrera musical, el cantant murcià Flavio ja s’ha fet un lloc en el panorama musical espanyol. Amb només 21 anys, pot presumir d’haver sigut semifinalista de l’edició de 2020 d’Operación Triunfo, marcada per la pandèmia, i de tindre dos treballs musicals en el mercat. 

El 9 de juliol, l’artista va publicar el seu disc homònim, que va arribar fins al top 2 de vendes a Espanya. Un treball que aquest divendres presenta al Teatre La Plazeta de València. 

Un equip d’À Punt ha conversat amb el cantant, que defineix aquest àlbum com un pas avant perquè els oients el coneguen “un poquet més”. Es tracta, així, d’un disc que parla d’anècdotes del passat, de relacions d’amor i de llaços familiars. 

Flavio va tindre el primer contacte amb la música amb només 8 anys, quan els avis el van inscriure tant a ell com a la seua germana al conservatori de música. Allí va començar la seua història d’amor amb el piano, que es consolidaria als 13 anys, gràcies a un dels mestres de l’escola. “Va ser llavors quan vaig saber que m’anava a dedicar a la música”. 

En À Punt hem pogut gaudir d’un xicotet tast del nou treball. 

A la pregunta sobre si li agradaria col·laborar en nous projectes amb algun artista o grup valencià, assegura que li agradaria, sempre que s’adapte al seu estil musical. Confessa que a casa escolta grups com Zoo, La Fúmiga i Cactus. “Però no sabria dir-te si encaixen amb la meua música”, apunta. 

També et pot interessar

stats