Les flames redueixen a cendres la falla infantil de l’Ajuntament de València

El foc s’ha barrejat amb les llàgrimes i la respiració entretallada de Marina García i la seua cort d’honor 

Així s'ha cremat la falla municipal infantil de València / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
19 de març 2024 - 22:09 Actualitzat: 20 de març 2024 - 01:30

El ritual del foc ha reduït a cendres les més de 380 falles infantils de València. L’última a fer-ho ha sigut la municipal "Llegir en verd", a la plaça de l’Ajuntament de València. Dissenyada pels artistes Marina Puche i Ceballos i Sanabria, parla de com, a través de la imaginació i la lectura, es pot descobrir una València verda i sostenible, amb motiu del reconeixement enguany del Cap i Casal com capital verda europea. 

Les flames s’han barrejat amb les llàgrimes i la respiració entretallada de la fallera major infantil, Marina García, i la seua cort d'honor. Han estat acompanyades pel president de la Generalitat, Carlos Mazón; la ministra de Ciència, Diana Morant; l'alcaldessa, María José Catalá, i la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé. 

Morant, Catalá i Mazón acompanyen Marina García i la cort d'honor infantil
Morant, Catalá i Mazón acompanyen Marina García i la cort d'honor infantil / Biel Aliño (Efe)

En declaracions als micròfons d’À Punt, Marina, molt emocionada, ha confessat que li han deixat quedar-se el ninot de l’exposició que tenia una socorrista, perquè ella també fa salvament i socorrisme. “Cada vegada que veja el ninot me’n recordaré de la meua cort d’honor i del 2024”, ha assegurat. 

També et pot interessar

stats