El flamenc i la música electrònica es troben en Sagunt a Escena

El teatre romà de Sagunt acull dues actuacions de les artistes María José Llergo i Sandra Monfort

Sandra Monfort, en un assaig al teatre romà de Sagunt / À Punt NTC

El teatre romà de Sagunt respira tradició i avantguarda aquest dimecres a la nit amb dues actuacions: una, de la cantant cordovesa María José Llergo, que posa punt final a la seua gira flamenca Sanación; i l’altra, l'alacantina Sandra Monfort, que li posarà el matís de folk mediterrani a la vetlada.

Els dos estils comparteixen aquesta nit un escenari emblemàtic i especial, que harmonitza classicisme i modernitat. És la mateixa harmonia que construeixen María José Llergo i Sandra Monfort: la música tradicional contrasta amb els batecs electrònics que posen els sintetitzadors. 

La cantant cordovesa posa ací punt final a un viatge emocional que renova el flamenc des de l'arrel. "Diuen que l'art és com un pont entre èpoques, i aquest escenari és aquest mateix pont", ha afirmat la jove. El 2022 l’artista va arreplegar a València el Goya a millor cançó per Te espera el mar.

Pel que fa a Sandra Monfort, que també és component del grup Marala, precisament va ser al teatre romà on va sonar la cançó Niño Reptil Ángel, el primer treball que fa en solitari. "Jo crec que serà una nit molt bonica", ha assegurat, després de celebrar compartir l'escenari amb Llergo.

Tradició, avantguarda i poesia digital en una nit màgica en Sagunt a Escena, on la protagonista és, sobretot, la música.

També et pot interessar

stats