La Fira del Torró de Xixona torna per Nadal

Un centenar d'expositors mostren el seu catàleg tradicional i totes les novetats d’enguany

La Fira del Torró de Xixona torna per Nadal / À Punt NTC

Torna un aparador únic per a mostrar els productes més típics de Nadal. Després d'una edició en línia el 2020 per la covid, enguany torna la Fira del Torró de Xixona (Alacantí), que obri amb bones expectatives. Un centenar d'expositors mostren el seu catàleg tradicional, però també aprofiten per a sorprendre'ns.

L'aroma d'ametla torrada i mel ix des dels obradors als carrers de Xixona envaïts per un centenar de parades de torró i dolços nadalencs. Però si hi ha dues estreles que ací són els torrons amb denominació d'origen d'Alacant i de Xixona, elaborats amb receptes centenàries i els tradicionals boixets en els cas del de Xixona, que hi aporten una cremositat i una textura que marca la diferència.

Un procés artesanal que podran veure en persona a les fàbriques. Concerts, degustacions i rutes complementen l'oferta d'aquesta fira que després d'una edició en línia l'any passat torna als carrers i amb un dia més per a acollir els visitants. El 2019 van ser 95.000.  

En aquesta fira donen la benvinguda a les festes de Nadal i tanquen la campanya, que enguany ha crescut més d'un 5%. Setanta milions de barres de torró i altres dolços eixiran enguany d’aquesta ciutat torronera. 

També et pot interessar

stats