La Fira del Llibre de València es trasllada a la plaça de l'Ajuntament al novembre

A causa de l'excepcionalitat d'aquesta edició, les parades es muntaran en la nova ubicació, més cèntrica.

La Fira del Llibre de València en una edició anterior
La Fira del Llibre de València en una edició anterior / À Punt NTC

La 55a edició de la Fira del Llibre de València tindrà lloc del 13 al 22 de novembre, una data inusual per a aquest esdeveniment que estava programat inicialment entre abril i maig als jardins de Vivers, però que es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia de Covid-19.

Ara, el Patronat de la Fundació Fira del Llibre de València ha traslladat el certamen a la plaça de l'Ajuntament de València. Una localització que, després de ser condicionada per a vianants, “permet adequar l'espai en condicions de seguretat”, han insistit des de l'organització de la fira.

Així, la 55a edició d'aquest esdeveniment se celebrarà finalment amb mesures higièniques i de distanciament i que consideren “imprescindible”, perquè ja s'ha convertit en un “referent cultural clau per a València”, han expressat.

A pesar de la complexa situació que viu el sector editorial a causa de la crisi ocasionada per la Covid-19, des de la Fundació Fira del Llibre donen un missatge d'optimisme i consideren que l'esdeveniment tindrà un efecte positiu en l'economia dels professionals de la cultura, ja que en aquesta fira participen col·lectius de diversos sectors culturals, no només el de les llibreries.

També et pot interessar

stats