La Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de València ofereix exemplars únics i originals

El públic pot trobar fins al 24 de març des d'incunables fins a còmics i passant per llibres de totes les temàtiques.

El president del Gremi de Llibreters de Vell de la Comunitat Valenciana, José Luis Boado, i la regidora Gloria Tello, en una caseta
El president del Gremi de Llibreters de Vell de la Comunitat Valenciana, José Luis Boado, i la regidora Gloria Tello, en una caseta / Europa Press

La gran via del Marqués del Túria de València acull fins al pròxim 24 de març la Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de la ciutat. En la seua 42 edició reuneix trenta-tres casetes amb llibreries de vell de tot Espanya amb llibres únics i originals, que ofereixen al públic des d'incunables fins a còmics, passant per llibres de totes les temàtiques.

El públic pot trobar llibres impresos d'abans de 1500, còmics antics, llibres de xiquets, i exemplars d'una gran varietat, des de cuina, caça o medicina passant per revistes, fullets, postals o cartells de diferents èpoques. Per exemple, hi ha una edició del llibre de medicina de Dioscòrides editat en castellà a València en 1651.

La Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de València compta amb la presència de setze casetes de la Comunitat Valenciana i dèsset de ciutats com Madrid, Barcelona Vitòria, Burgos, Valladolid, Saragossa o Ponferrada. Està oberta de dilluns a dissabte de 10:30 a 14:00 h i de 17:00 a 21.00 h. Els diumenges i festius la fira comença a les onze del matí.

També et pot interessar

stats