La Fira Artesanal de la Magdalena ofereix productes fets a mà, naturals i ecològics originals

El mercat s’ha convertit en un punt de trobada de les festes de Castelló de la Plana

Fira Artesanal de la Magdalena / À Punt NTC

La Fira Artesanal de la Magdalena és un punt de trobada fix en les festes fundacionals de Castelló de la Plana. Ací es pot trobar una gran varietat de productes fets a mà, naturals i ecològics. Es va inaugurar el passat 2 de març, i estarà oberta fins al dia 10, últim dia de les festes. 

El recinte on s’instal·la aquest mercat s'ha convertit en parada obligada per a qui gaudeix de les Festes de la Magdalena, i així ho ha confirmat el veïnat de la ciutat a À Punt. A més, l'oferta de la fira es completa amb concerts, xarrades i tallers. 

Hi ha tant gent que pega una volteta i tafaneja una mica les diferents parades, que són ben variades, com persones que hi van buscant productes específics que, potser, són difícils de trobar en altres punts de venda. I pel que ha pogut comprovar À Punt, qui busca productes en concret, en troba. Algunes de les coses que es poden comprar són peces de vidre úniques fetes en el moment per un artesà o objectes fets a mà de fusta d’olivera. 

Per als artesans i artesanes aquest tipus de mercats són també una manera de donar a conéixer els seus productes, incloent-hi els gastronòmics.

També et pot interessar

stats