La final del Benidorm Fest 2024 se celebrarà el 3 de febrer

La tercera edició del certamen que tria el representant d'Espanya a Eurovisió buscarà el successor de la cantant d'Elx Blanca Paloma

Actuació de Blanca Paloma en la final del Benidorm Fest 2023
Actuació de Blanca Paloma en la final del Benidorm Fest 2023 / Joaquin P. Reina (Europa Press)

La tercera edició del Benidorm Fest se celebrarà els dies 30 de gener i 1 de febrer (les semifinals) i el 3 de febrer de 2024 (la final), del qual eixirà el representant d'Espanya en el 68é Festival d'Eurovisió, que se celebrarà al maig a Malmö (Suècia).

Benidorm ha acollit la presentació de la tercera edició del recuperat festival, del qual eixirà el successor o successora de Blanca Paloma i Chanel. Espanya vol remuntar el desseté lloc que va obtindre "Eaea" a Liverpool i aconseguir la tercera victòria en el festival europeu. De fet, la primera guanyadora espanyola, Massiel, ha acudit a la cita.

Els setze participants del festival es coneixeran l'11 de novembre coincidint amb la celebració dels Latin Grammy a Sevilla, que també emet la cadena pública.

Igualment, RTVE provarà al setembre amb la celebració d'un campament de composició de cançons, una fórmula molt utilitzada a Europa per a generar temes per al festival. No obstant això, el codirector del festival, César Vallejo, ha apuntat que cap d'aquestes composicions té per què participar en el festival, encara que sí que s'especificarà si alguna d'aquestes setze naix d'aquest esdeveniment.

També et pot interessar

stats