La filosofia de vida de Pablo Arribas en el seu últim llibre

'Vive de forma que te duela marcharte' és una guia d'autoajuda contada a traves del seu viatge arreu del món

La filosofia de vida de Pablo Arribas

Vive de forma que te duela marcharte és l'última aventura editorial de l'escriptor Pablo Arribas. Una guia de desenvolupament personal a través de l'aprenentatge de les seues experiències durant un viatge arreu del món que ha durat tres anys.

Aquest buscador d'idees, com ell mateix es defineix, tracta de transmetre un missatge de vida diferent: per a trobar la felicitat és necessari tindre el coratge per tal d'enfrontar-nos als nostres límits.

Pablo està fent una gira per Espanya en furgoneta, un viatge que va començar a València i que culmina també en aquesta ciutat. Per a ell és l'oportunitat de conéixer de prop els seus seguidors i deixar-se portar pels plans que tenen per a ell, cosa que l'ha dut a presentar el seu llibre en llocs tan insòlits com un parc d'atraccions.

A més, el llibre inclou un codi QR que ens porta als vídeos de cadascun dels llocs que ha visitat i que han sigut experiències d'aprenentatge.

L'aventura següent que Pablo té al cap serà solidària, no sap ni quan ni on, però segur que serà la culminació d'aquesta lliçó de vida.

També et pot interessar

stats