La Filmoteca de València projecta els curtmetratges valencians preseleccionats als Premis Goya

Un curt d'animació i quatre de ficció conformen la selecció de curtmetratges preseleccionats per l'Acadèmia.

VÍDEO | La Filmoteca de València projecta els curtmetratges valencians preseleccionats als Premis Goya

L' Institut Valencià de Cultura ha acollit a la Filmoteca la projecció dels curtmetratges valencians preseleccionats per als Premis Goya, amb les presentacions dels directors dels curtmetratges i del director adjunt d'Audiovisuals i Cinematografia de l'IVC, José Luis Moreno.

En total, l'Acadèmia de Cine ha seleccionat 32 curtmetratges per a competir en la 33a edició dels Premis Goya, en les categories de millor curtmetratge d'animació, documental i ficció.

Un comité format per membres de la junta directiva de l'Acadèmia ha seleccionat set títols en l'apartat de documental, quinze en la categoria de ficció i deu en l'especialitat d'animació. Aquests curtmetratges podran ser votats en les pròximes setmanes per tots els acadèmics, que decidiran els que finalment optaran als Premis Goya.

En la categoria d'animació ha sigut seleccionat El olvido, dirigit per Cristina Vaello i Xenia Grey, i produït per Bea Martínez i José Antonio Saura.

En la categoria de ficció s'han seleccionat quatre curtmetratges: 9 pasos, dirigit i produït per Marisa Crespo i Moisés Romera; Distintos, dirigit per Josevi García Herrero, i produït per Mila Luengo i Sergi Miralles; Marta, dirigit i produït per Lucía Forner Segarra; i Scratch, dirigit per David Valero Simón, i produït per Miguel Molina Carmona i David Valero.

També et pot interessar

stats