La Filmoteca d'Estiu se cita amb Berlanga amb la projecció de 'Novio a la vista'

La sessió està inclosa en l’agenda d’activitats commemoratives de l'Any Berlanga, que impulsa l’Institut Valencià de Cultura

'Novio A La Vista' (1954), dirigida per Luis García Berlanga
'Novio a la vista' (1954), dirigida per Luis García Berlanga / Generalitat Valenciana

La Filmoteca d'Estiu de la ciutat de València projectarà aquest cap de setmana la pel·lícula Novio a la vista, dirigida per Luis García Berlanga en 1954. 

Ambientada en l'Espanya de 1918, aquesta comèdia narra la història de Loli, una adolescent a qui sa mare porta a la platja perquè trobe un nóvio convenient. Però Loli està enamorada d'Enrique, un jove que ha de passar l'estiu preparant els exàmens de setembre. El director valencià va substituir la localització a la serra madrilenya per la de la platja de Benicàssim, el seu primer rodatge en terres valencianes. 

La projecció, de 83 minuts, serà el dissabte 14 i el diumenge 15 d’agost, a les 22:30 hores als jardins del Palau de la Música, seu dels cicles de cinema organitzats per l’Ajuntament de València. Aquest espai està inclòs en l’agenda d’activitats commemoratives de l'Any Berlanga, que impulsa la Filmoteca de l’Institut Valencià de Cultura, juntament amb el claustre del Centre Cultural La Nau.

També et pot interessar

stats