La Film Symphony Orquestra actua al Palau de Congressos

'Pirates del Carib', 'Amèlie' o 'Retorn al futur' són algunes de les bandes sonores que es poden escoltar aquest cap de setmana a València

LA FILM SYMPHONY ORCHESTRA ACTUA AL PALAU DE CONGRESSOS
23 de maig 2021 - 15:11

Pirates del CaribAmèlie o Retorn al futur són algunes de les bandes sonores que s'escolten aquest cap de setmana al Palau de Congressos de València. Interpretades per la Film Symphony Orchestra i dirigides pel valencià Constatino Martínez, capgiren els costums dels concerts de música clàssica a colp d'espasa làser i de posada en escena dels músics.

La idea de crear una orquestra simfònica per a interpretar bandes sonores de pel·lícules naix el 2011 en un concert a la plaça de la Mare de Déu de València dins el festival de cine de la Mostra del Mediterrani. Ara té una plantilla regular de 70 músics, molts d'ells valencians, que recorren tot el territori de l'Estat i part de l'estranger. L'ànima del projecte és el director valencià Constantino Martínez, que amb gran entusiasme presenta l'espectacle perquè l'espectador participe en la funció.

Els concerts de València són els cinc últims de la gira 2019-2020 que l'agrupació va haver de suspendre a causa de la pandèmia.

També et pot interessar

stats