El FIB tanca les portes amb 114.000 assistents

La 25a edició finalitza amb menys públic del que esperaven, i amb canvis per a les pròximes edicions.

VÍDEO | El FIB tanca les portes amb 114.000 assistents

El Festival Internacional de Benicàssim ha tancat la 25a edició amb crítiques pel cartell i per la davallada de l’assistència. Els organitzadors asseguren que s’ha arribat a les xifres previstes, encara que el futur i el rumb és incert després que una informació apunta que el FIB canvia de mans per tercera vegada des del seu naixement l’any 1994.

Segons el periòdic Mediterráneo, l’empresa propietària del Festival Arenal Sound de Borriana ha comprat la marca del FIB durant un període de quinze anys amb dret a pròrroga per altres quinze.

 

Així, s’obri un nou horitzó per a un festival que no ha complit les expectatives justament en el seu 25é aniversari. Els organitzadors han apostat per un cartell de música alternativa amb bandes revelació. Entre els caps de cartell han destacat Lana del Rey, Kings of Leon o Vetusta Morla.

L’actuació dels nord-americans Kings of Leon va concentrar a l’escenari principal 37.000 persones. Diumenge van gaudir dels últims concerts del FIB 27.000 espectadors, segons xifres dels organitzadors.

També et pot interessar